Spróbuj karpia na nowo

Tradycyjnie czy nowocześnie?

Karp chrupiąca skórka

Gołąbki z karpiem

Sushi z wędzonym karpiem

Karp po tajsku

Karp w piwie

Karp w stylu frankońskim

Karp w winie

Gulasz z karpia z czerwoną papryką

Karp z warzywami

Paprykowa zupa z karpiem i crème fraiche

Sałatka z pieczywem i smażonym karpiem

Karp w galarecie

Galaretka z karpiem, pomidorami i groszkiem

Karp w sosie ziemniaczanym z roszponką

Karp pieczony z grzybami i śmietaną

Karp pieczony z orzechami i miodowym sosem

Karp
z orzechami włoskimi

Karp
z warzywami i rodzynkami

Kapuściana zupa
z klopsikami z karpia

Bulion
warzywny z karpiem

Filet z karpia w cieście z soczewicy, z sosem marchewkowym

Karp
marynowany w cebuli

Karp
w cieście solnym

Pieczony karp z migdałami i rodzynkami w sosie piernikowym

Pieczony karp nadziewany kaszą gryczaną i grzybami

Karp
smażony w cieście piwnym

Filet z karpia zapiekany ze szpinakiem i kasztanami

Karp
smażony z ziołami i czosnkiem

Pikantny karp z preclowymi knedlami i rzodkiewką

Karp z ziemniakami i bluszczykiem kurdybankiem

Smażony karp na łożu z kapusty podawany z ziemniaczanym purre księżnej

Karp
pieczony w szynce z warzywami

Terrina z karpia z grzybami i sosem z czerwonego wina

Karp gotowany na parze z tymiankiem na kapuście

Terrina
z karpiem

Close Menu